Pensiunea MAI ***** (margarete) – Paltinis , Romania

 

Localizare: Pensiunea Mai este situata la 15 km de Sibiu, pe drumul care duce la Paltinis, cea mai inalta statiune din tara (1.484 m). Pensiunea se afla intr-un decor superb, la poalele Muntilor Cindrel, pe cursul Vaii Ştezii

Descriere: Pensiunea MAI dispune de 8 camere duble superioare + 2 duble de lux si 1 apartament, precum si 21 camere duble standard. Va stau la dispozitie 58 locuri de cazare, in camere elegante (29 single si duble, 1 apartament), cu pat matrimonial, baie proprie (cu uscator de par), balcon, TV (50 programe) – cablu, telefon, minibar, acces internet wireless, acces la sauna, vara – piscina exterioara cu apa incalzita, parcare pazita.
si Jacuzzi, 4 tipuri de saune, saline, masaj si o sala de fitness, este gratuita pentru  oaspeti;                                                  

Facilitati: Pensiunea Mai are 2 restaurante, de 70, respectiv 100 locuri, cu o bogata oferta culinara, cu preparate atat din bucataria internationala, cat si din cea traditional romaneasca. 
De asemenea, dispunem de o terasa acoperita, cu capacitatea de 70 locuri si terasa la piscina de 70 locuri. De asemenea, va punem la dispozitie si o terasa in aer liber, avand o capacitate de 40 locuri.

Tarife la cerere.

Restaurant

Terasa

camera 2

Camera

Pensiune