Localizare
Hotelul este situat intr-o zona mai retrasa, la 1.5 km fata de partie si este unul din hotelurile cu cea mai impresionanta panorama din Predeal.

Facilitati Camera
Hotel Belvedere dispune de 42 camere duble cu paturi twin, 74 camere cu pat matrimonial, 4 garsoniere si 10 apartamente. Camerele sunt dotate cu minibar, tv, baie cu dus,balcon, acces la internet wireless.

Facilitati Hotel
Amplasat intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de privelistea unica a Muntilor Bucegi, Postavarul si Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitaliera in orice anotimp. Construit in anul 1974, hotelul a fost dat in folosinta sub denumirea de Hotel Cioplea si a creat o traditie in turismul montan de pe Valea Prahovei. Dupa ani si ani, pastrand aceleasi standarde cunoscute, hotelul a renascut in 2003 cu o nouă infatisare, cu acelasi renume si un nou nume: “Belvedere”. Hotelul dispune de un restaurant modern si renovat format din “Salon Clasic” avand capacitate de maxim 200 de locuri si “Salon Modern”, avand capacitate de maxim 80 de locuri. De asemenea hotelul dispune si 3 sali de conferinta si centru spa (jacuzzi, 3 tipuri de sauna si masaj)

 

Camera pat matrimoniala

Camera twin

Exterior

Receptie