HOTEL ALPIN**** – POIANA BRASOV, Romania

 

Localizare
Hotel Alpinesteamplasat in centrulstatiuniiPoiana Brasov, intr-un cadru natural deosebit, oferindprivelistimontanemagnifice.
Facilitati Camera
Hoteluldispune de 140 de cameredublesi 4 apartamente, toatedotate cu televizor/plasma, telefon international, minibar, internet princablusiwi-fi , jacuzzi, terase , grupurisanitare cu cadasiuscator de par, mobilier din lemnmasiv.
Facilitati
HotelulAlpinesteunuldintrecelemaimodernehoteluri din Poiana Brasov. Centrul SPA Vitariumesteunuldintrecelemaielegantecetre SPA din Romania. Teasteapta o piscina semi-olimpica, sauna, sala de gimnasticadotata cu aparaturămoderna, undeantrenorulitivaindrumaexercitiilefizicesi de fitness. Cele 2 restaurantetevorrasfata cu delicioaselepreparate din bucatariafrantuzeascasimediteraneana, insotite de vinuri de inaltăcalitaterecomandate de un somelier. Hotel Alpinvaofera 41 de spatiiconfigurabilepentruorganizarea de conferinte, salilieputandgazduipana la 700 de invitati. In cadrulhotelului se afladeschisClubul Vogue – singurul club din PoianaBrasov.Adolescent Club Alpinestelocul in care adolescentii se pot juca Wii, hochei, tenis de masasaubiliard.