Localizare:

Hotelul Rozmarin este situat in partea nordica a statiunii Predeal,avand acces la drumul national ce strabate statiunea.

Facilitati Camera:

Hotelul va pune la dispozitie 64 de camere si 6 aparamente caracterizate de caldura si confortul unui spatiu in care veti dori sa reveniti. Camerele sunt dotate cu TV, baie proprie, minibar, uscator de par. Exista 37 camere matrimoniale; 20 camere twin, 6 camere triple; o garsoniera; 7 apartamente.
Nu exista frigidere in camere, ci numai racitoare tip MINIBAR. Racitoarele mini-bar nu sunt in masura sa pastreze alimente, cu atat mai mult nu pot asigura pastrarea alimentelor pentru sugari si copii mici.

Facilitati Hotel:

Hotelul a fost construit in anii 1933-1936, Hotelul Rozmarin acum complet renovat si beneficiaza de o arhitectura aparte. Facilitatile oferite de hotel sunt: Restaurant cu salon pentru servirea micului dejun; Crama; Spatiu de Barbaque; Club de noapte; 6 sali de conferinta cu o capacitate cuprinsa intre 12 si 120 locuri; Sauna; Masaj; Sala de fitness; Jacuzzi; Solar. Acces gratuit la sala de fitness+sauna. Parcare exterioara gratuita fara loc rezervat si parcaj.

 

Apartament

Baie

Camera dubla

Camera twin

Hotel