Localizare

Hotelul La Dolce Vita se bucură de o locaţie rurală liniştită la doar 3 km de Castelul Bran,pârtia de schi Bran-Zănoaga se află la 6 km de hotel, oraşul Braşov este la 25 km si Parcul Naţional Piatra Craiului se află la 50 de km.

Facilitati Camera

La Dolce Vita pune la dispozitia oaspetilor sai 45 de spatii de cazare, dupa cum urmeaza :
– 42 de camere standard, cu o structura flexibila pentru o utilizare la fel de confortabila in varianta camera cu 2 paturi separate sau camera cu pat matrimonial, existand si posibilitatea adaugarii unui al 3-lea pat. 12 camere sunt interconectabile prin usa comuna, pentru nevoi de familie, o camera dispunand si de facilitati pentru persoane cu dizabilitati fizice. 2 apartamente Junior, 1 apartament Executive.

Facilitati camere: Tv color, cablu TV, minibar, conexiune internet, acces securizat in camera, baie proprie, la cerere pat suplimentar (contra-cost).

Facilitati:

Restaurantul hotelului serveşte preparate din bucătăria românească şi internaţională. Oaspeţii se pot relaxa la barul Collina situat la parter. Pub-ul Tempo oferă facilităţi de snooker, darts, precum şi o varietate de cocktailuri.
Centrul de Sănătate Armonia oferă tratamente cu masaj şi aromoterapie, la un cost suplimentar. Hotelul La Dolce Vita oferă şi facilităţi pentru tenis de masă.
De asemenea, hotelul are centru de afaceri cu săli de şedinţă şi servicii de fax. Sunt oferite servicii de spălătorie şi călcătorie.

2a

 

3a