Localizare
Situata in satul Gheorghiteni, comuna Dorna Arini, la 5 km de Vatra Dornei, pe drumul ce duce spre masivul Calimani-rezervatie naturala, intr un decor mirific de brazi si arini, unde raul Bistrita, se unduieste generos, te asteapta Complex & Spa “Dorna Arini”Un loc ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat si nu numai.
Aici se pot imbina intr-o formula completa, relaxarea si refacerea psiho-somatica cu recuperarea -reabilitarea fizica si tratament balneofizioterapie

Facilitati Camera
Complex & Spa Dorna Arini oferă camere cu Wi-Fi gratuit si mobilier din lemn masiv. Fiecare cameră are TV cu ecran plat, frigider si vedere la natura înconjurătoare.

Facilitati:
Centrul spa al Hotelului Dorna Arini oferă tratamente de sănătate, inclusiv hidroterapie, masaje terapeutice şi băi de plante. Există, de asemenea, o cadă cu hidromasaj.
Complexul Spa are propriul restaurant tip bufet, care oferă o gamă largă de preparate traditionale românesti si optiuni organice. Restaurantul serveste, de asemenea, un mic dejun tip bufet zilnic.
Hotelul oferă un serviciu de transfer. Pentru divertismentul oaspetilor, sala de jocuri include tenis de masă. Este disponibilă o parcare privată gratuită.

 

Dorna Arini

Restaurant

Camera 2

Camera